Palm Författare Och Rättsläkare

Actor
Palm Författare Och Rättsläkare
Palm Författare Och Rättsläkare

Palm Författare Och Rättsläkare

Palm Författare Och Rättsläkare:- Palm Författare Elias Palm är bosatt i Malmö och arbetar som advokat i Lund. I sitt arbete utför han bortföringar och annan forskning om upptag av polis och flagg är, arbetar med kriminella på brottsplatser, är en sakkunnig försvarare av lagen och övervakar studenter vid alla läkarlinjen, såsom Polishögskolan. Han har även tjänstgjort p New Yorks rättsläkarstation.

Elias Palm debuterade 2010 med Corpus delicti / Ella Anderssons första thriller. Den andra delen av serien, Causa Mortis, släpptes i augusti 2011. Den tredje och sista delen, Memento mori, släpptes i februari 2013.

Rubriken finns löd: obducenter som författare och andra fantastiska kombinationer. Men jag var mer mottaglig för kritik eftersom det var den första boken. Nu har jag bestämt att man ska vara glad om boken granskas i sin helhet.

Tanken med sin ny debut var I allmänhet inte att skriva en deckare. Elias Palm klargör att den underliggande våningen i “Corpus Delicti” härstammar från hans eget livsförhållande. Hur han, den lyckade läkaren med fru, barn, villa och bil, plötsligt insg och accepterade att han förredrog män ju förredrog. Una insikt som satt hyra fysiska spr med svra ryggsmärtor utan det inre kaoset.

I boken utvidgas frågan till att omfatta ett fall där Ella Anderssons pappa, som påstås fångas in när Ella var barn, kan ha fejkat sin bortgång.

  • tminstone är vad hon kommer att misstänka I första boken. Den tanken var egentligen mijn. Vad är du skyldig att göra för att fly ditt eget liv? Elias Palm säger att jag ställde mig I den frgan.
  • Vissa måste att avsluta det. Det är inte s jävla ovanligt att avsluta det. Grejen är dock att man måste avslöja vad de äger för att kunna leva självständigt. För mig har tanken introducerats på nytt, men ändå dvar det “oh, det kanske kan vara en lösning”.
Palm Författare Och Rättsläkare
Palm Författare Och Rättsläkare

Elias ambitioner kulminerade i skapandet av sin egen titel för sin debut, som han kallade “terstoden”. Ett namn som han upptäcker roande pretentiöst och högtravande här i backspegeln. Han är väldigt tacksam för att förlaget valde andra linje.

Unställt och ruttet huvud kan avdelningen med rättsmedicinska avdelningen. Medan polisen prioriterar att identifiera huvudet, fortsätter Ella sitt engagemang för den samordnade organisationen.
Unnedlagt ärende väcker hennes uppmärksamhet och anar hon kopplingar till den organiserade brottsligheten I den byrkratiska fasaden. Inga artiklar längre att vara utom deras räckhll – inte ens den rättsmedicinska avdelningen som lamsls när det är klar vem huvudet tillhör.

Elias Palm är bosatt i Malmö och arbetar som advokat i Lund. I sitt arbete utför han bortföringar och annan forskning om upptag av polis och flagg är, arbetar med kriminella på brottsplatser, är en sakkunnig försvarare av lagen och övervakar studenter vid alla läkarlinjen, såsom Polishögskolan. Han har även tjänstgjort p New Yorks rättsläkarstation.

Yrket erbjuder honom kunskaper och insikter att bruka I böckerna. Det hjälper att han poliserar sitt arbete med försäkran om att “allt du ser här lätt kan användas i en bok.”

Jobbet ger substans för intriger och legitimitet i detaljerna.

  • Men jag kan inte knycka ett fall ur verkligheten, det ska accepteras aldrig. Jag kan hämta inspiration från en typisk incident, som den som inträffade för 150 år sedan, men den är alltid unik.

En ytterligare aspekt av yrket är att rättsläkaren herr av verkligheten. Elias Palm är mera terhllen där utomstende kanske skruvar berättelse med bestialiskt vld och sprutande blod.

  • Jag kan bara anta att det finns ett problem med vissa däck, att det blir mer och mer grotesk. Det var inte min avsikt med scrivener. Jag har varit ovillig att skriva om seriemord och rituella mord eftersom jag vet att de inte finns i verkligheten. Jag ska inte skriva om stänk.

Elias Palm har ägnat sig åt att titta på exceptionella advokater på TV och sluka Patricia Cornwells romaner om advokat Kay Scarpetta. Men tyvärr är han omedveten om att människor förväntar sig kufar jag Hans jobb.

  • Vi vill ha människor som kan samarbeta snabbt med båda flaggorna är, polis, anhöriga och kollegor, och det kan vi inte ha utan kufar. Det ses dock som extremt farligt att arbeta med giftig kroppar. Därför, enligt Elias Palm, måste de som arbetar med det också vara extremt farliga, som också möter vinkeln bland läkarkollegor.
  • Jag tränade gynekologi i ett år. Och sedan sitter en man med upphissat under livet framför honom och säger: “Är det inte det mest anmärkningsvärda jobbet du någonsin har haft, Elias?”