Camilla Läckberg Barnböcker

Mix
Camilla Läckberg Barnböcker
Camilla Läckberg Barnböcker

Camilla Läckberg Barnböcker:- Camilla Läckberg, en internationell deckarkarriär, har också tagit på sig rollen som barnbokredaktör. En värld runt blöjbärande superhjälten som kan bota allt har byggts upp av Super-Charlie-böcker. Camilla Läckberg väntade sin tredje ladugård. Hjälten Charlie, som bodde där och lovade att komma ut, berättades av de två äldre syskonen under hela graviditeten. Camilla Läckberg och sonen Charlie förklarar hur de arbetar tillsammans om böckerna.

Till skillnad från bokens frustrerade bebis är Charlie en charmig fotbollsälskande tioring. I en liten familj är det lätt att glömma att det är han som håller noga koll på saker och ting. Camilla nickar in medan Charlie soffans.

Men jag är också författare. Det senaste året har han skrivit två romaner. I mars publicerar Idus Bella och Superstar. Det här är första gången jag placerar en riktig person i en fiktiv våning. Både Sörker och Folkets hus är verkliga och en del av mitt liv. Boken är inspirerad av min dotter och Yohio.

Det handlar om 10 -åriga Bella som upptäcker att hon har en storebror. Men han är ingen riktig bror, utan en välkänd Sundsvall rockstjärna. Erika Palovaara har redan placerat fötterna i Sörker, men jag fotograferade henne och skickade bilder så att hon kunde titta på mitt hus. Varje kapitel har en kontrastbild.

Camilla Läckberg väntade sin tredje ladugård. Hjälten Charlie, som bodde där och lovade att komma ut, berättades av de två äldre syskonen under hela graviditeten.

Camilla Läckberg Barnböcker
Camilla Läckberg Barnböcker

Nu tillgänglig: Super-Charlie och Flamingo-katastrofen.

  • Jag gjorde det för min enorma tillbedjan av flamingos, säger Camilla. Tiden gick.

Precis som i den första boken är Polly en nyckelfigur i våningen. Super-Charlie är inte den enda med superkrafter.

  • Det var roligt att få med Polly i våningen. Det ser bra ut på henne, men jag tror att Charlie kunde använda lite mer tuggmotstnd. Faktum är att det är Polly som är chefen här, inte sen. Hon kör med oss.